Kontakt

Familiedrevet snekkerverksted
i Gudbrandsdalen.

Brødrene Formo AS er et familiedrevet snekkerverksted i Vågå i Gudbrandsdalen med over 20 års erfaring. Nå drives firmaet av tre brødre som er stolte over å videreføre snekkeryrkets lange tradisjoner.

Øistein Formo

Øistein er daglig leder og mellomste bror i søskenflokken. Øistein er den administrative ansvarlige og jobber med kundeoppfølging. Ellers er Øistein en aktiv kar på fritiden og bruker mye av sin tid i Tessand idrettslag og Vågåfjell Turløyper. Han driver også Kalven Seter sammen med sin kone, en urban kaffebar på Lemonsjøen.

Lars Formo Storrvik

Lars er eldstemann og den desidert kreative av alle tre brødrene. Lars har hovedansvar for produksjon og jobber tett sammen med kundene for å komme fram til gode løsninger. Dette være seg restaureringsoppdrag, bygging, innredninger eller andre henvendelser. Lars driver også gården Sygard Storrvik, som har jordbruk og skogsdrift som hovedgeskjeft.

Jørn Ola Formo

Jørn Ola er minstemann og den utflyttede sønn. Med bosted på Gjøvik, jobber Jørn Ola hovedsakelig mot salg og markedsføring, samt bidrag til produksjon. Jørn Ola jobber deltid i firmaet og ved siden av jobber han innenfor idretten og skoleverket.

Harald Storrvik

Harald er sønn av Lars og jobber med alt mulig i firmaet. Fra å produserer skigard, vedproduksjon til snekring. Harald er en alt-mulig-mann og en stor og viktig bidragsyter til den daglige driften i firmaet.

Sandblåste skilt

Port og Stolp

Stakitt

Skigard

Turskilt

Innredninger

Skilttavle

Ta kontakt for en hyggelig prat og et uforpliktende pristilbud

Kontakt