Kontakt

Tur- og hytteskilt til hele landet.

Vi er en landsdekkende leverandør av turskilt, informasjonstavler og hytteskilt. Tre, og da helst lokalt,
er det vanligste materialet vi bruker. Treet har svært god kvalitet og lang levetid.
skilt av godkjent turskiltleverandør

Turskilt

Som en nasjonal godkjent turskiltleverandør har vi gjennom mange år opparbeidet oss høy kompetanse på kvalitetsskilt i tre. Dette er både miljøriktig og passer godt inn i de naturlige omgivelsene som disse skiltene skal prege.

Vi leverer turskilt over hele landet og er også leverandør av skilttavler i alle størrelser.

Hevet tekst

Hytteskilt

Nordmenn er hyttefolk, og Norge består av nærmere 500 000 hytter. Mange ønsker å gi hytta si et personlig preg med et navn på et hytteskilt. Ønsker du et skilt til hytta? Vi har et standard hytteskilt, der du bestemmer farge og skrifttype. Ellers kan vi også lage skilt som står i stil til nettopp hytta di, både sandblåst og frest.

Hevet tekst

Sandblåste skilt

Sandblåste skilt er en måte å lage skilt på der strukturen i treet kommer fram på en svært synlig og naturlig måte. Vi kan lage sandblåste skilt i alle størrelser og former, alt etter ditt ønske. Ingen skilt er for små, ingen for store.

Hevet tekst

Gul Informasjonstavle av tre

Informasjonstavler

Som en del av turskiltproduksjonen leverer vi også skilttavler som egner seg godt til informasjon på sentrale punkter i et turløypenett, både sommer og vinter. Vi lager tavlene i to forskjellige størrelser i tillegg til at vi produserer disse på en måte som gjør de robuste og får lang levetid.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud på turskilt eller hytteskilt.

Kontakt