Kontakt

Vi snekrer etter ønske og mål

Vi påtar oss snekkeroppdrag fra idéfasen til ferdigstillelse. Det gir oss muligheten til å spesialtilpasse og skreddersy bestillinger. Ønsker du et spesielt møbel eller en unik utforming på gjerdet, kan vi hjelpe til med det.

Grinde av tre for bod

Grinder

Vi prosjekterer og produserer grinder til alle slags ínngjerdinger, både stakitt, skigard, setergrinder og andre type mindre utganger fra innhengninger. Vi kommer gjerne på en befaring og gir deg råd og tips om hvordan det kan være.

Hevet tekst

Port og Stolp laget av tre

Port og Stolp

For å bidra med en helhet i din gjerdedrøm kan vi både produsere og levere port og stolp i alle fasonger, fra massivt treverk til mindre løsninger, alt tilpasset omgivelser og ønske.

Hevet tekst

Innredninger

Vi skreddersyr løsninger for både bedrifter og private innen kjøkken, baderom, resepsjoner, utslagsdisker, trapper, skap og hyller. Vi tilpasser ditt behov både i form og størrelse og benytter både tre, stein og glass i våre leveranser. Her kan du selv bestemme hvordan du vil ha din innredning, enten det er hjemme, på hytta eller i butikken.

Hevet tekst

Senger

Noen rom har en utforming som krever senger med spesialmål og form. Vi har spesialisert oss på å lage senger etter mål og ønske. Her tilpasser vi praktiske løsninger til hjemmet eller hytta for å kunne utnytte soverommet fullt ut.

Ta kontakt for en uforpliktende prat om ditt snekkeroppdrag

Kontakt